Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Äntligen lite ordning och reda

Solnedgång Ornäs

Solnedgång Ornäs

Det var ett tag sedan jag skrev här. Men det beror inte på något dåligt, utan att allt äntligen flyter på och fungerar. Trivs fortfarande utmärkt på mitt jobb, även om jag just nu har en meningsskiljaktighet med schemaläggarna (men jag har rätt (med fackets stöd), och de har fel). Det är inte så mycket att fundera på, generellt överlag så skulle jag nog säga att jag är betydligt mer positivt inställd till det allra mesta nu än för ett år sedan. Den ekonomiska situationen är stabil och det förenklar mycket i tillvaron. Har fortfarande en del avbetalningar kvar, men de är snart borta. Det ska bli riktigt skönt när man är helt skuldfri!

Bil

Det har dessutom löst sig med bil sen senast, den förra blev ju skrotad. Numera kör vi en Skoda Fabia kombi. Utmärkt familjebil!

Sålt systemkameran

Har dessutom sålt min systemkamera, ja du läste rätt! Har bestämt mig för att gå över till Sony, mindre och lättare kamera med mer funktioner och bättre teknisk specifikation. Dessutom 5-axlig bildstabilisering inbyggd i kamerahuset. Det enda negativa jag hört om just Sony är batteritiden. Så man får väl köpa på sig några extra. Batterier är ju i alla fall inte så dyra. Första objektivet blir troligtvis ett Tamron 28-75mm f/2.8, bra för allroundfoto. Dock inte bestämt mig helt och hållet för objektivet ännu. Det visar sig vad det blir! När snön sedan äntligen försvinner så kan man ju fota lite, vinter är fult! 😉 Kommer väl säkert ett nytt inlägg efter att jag fått hem den nya kameran!

Ja, jag ska skärpa mig…

Det ska komma uppdateringar här på bloggen lite oftare, jag lovar. Jag ska skärpa mig! xD

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: