Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Resor

Äventyret har börjat

På tåget, på väg mot Västerås

På tåget, på väg mot Västerås

Efter att alla barn blivit inräknade så sitter vi nu på tåget på väg mot äventyret i Västerås, av någon outgrundlig anledning har jag frivilligt ställt upp som förälder att följa med på sonens klassresa. Hur jag tänkte där vet jag inte riktigt. Men vuxna måste ju följa med och jag hade tid och möjlighet att ställa upp. Det verkar vara en skötsam klass, än så länge i alla fall.

Aktiviter

Väl framme på vår destination så ska vi till äventyrsbadet Kokpunkten och sedan checka in på hotell, jag gissar på att alla elever faktiskt inte ens varit på ett hotell! Jag hoppas att det blir en trevlig upplevelse för dem. Under morgondagen ska vi till Prison Island och sedan komma på tåget hemåt igen, i tid och alla ska vara med.

Kokpunkten

Trots att vi gick lite fel så kom vi till slut fram till Kokpunkten. Ett stort actionbad i Västerås. Dessvärre kom vi fram ungefär en kvart innan de öppnade. Några timmar senare, utan olyckor eller borttappade saker så var vi på väg ut för att sedan gå tillbaka till hotellet.

Hoppsan!

Ett litet missöde inträffade dock på vägen ut från badet, en av tjejerna fick sina byxor stulna. Som tur var fanns det ett par extra att låna.

Godis

Sedan gick vi tillbaka till hotellet. Barnen blev lovade att köpa godis före maten, så vi begav oss av ut på gatorna i det kringliggande området, de ville ju så klart snåla lite, det var ju deras egna pengar. Så vi hamnade på Ica. Fast jag är tveksam till om det var så mycket bättre pris, 8,90 per hekto för lösgodiset. Själv köpte jag en ny hårborste, fick ju inte med någon sådan hemifrån. Bara en av alla hade glömt sina pengar kvar på hotellet, men de löste det snyggt och smidigt sins emellan. Sen blev sen middag på hotellet, själv var jag inte hungrig. Men när det ingår så öser man ju på ändå!

2 Kommentarer

  1. Ida

    Du ställde upp frivilligt eftersom din son ville ha dig med.

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: