Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Dags för VAB

Myriams-Fotos / Pixabay

Trodde att vi skulle klara oss ifrån dessa äckliga vintersjukdomar, men nu har yngsta sonen åkt på den feberförkylning som går här i krokarna. Det betyder VAB, om man nu kan kalla det så fastän jag inte får en krona från någonstans när jag är hemma. Självklart skiner solen ute, vilket jag väntat på sen november ungefär *muttrar*. Men den lyste faktiskt lite igår också, jag hann ta mig ut och ta några vinterfoton, sen ringde skolsköterskan strax före kl 13 igår. Hon informerade om att sonen inte mådde bra, så det var bara att ta sig till skolan och hämta honom. 39 graders feber hade han, tack för det televerket.

En av bilderna jag tog igår. Det här är Stora Tuna Kyrka sedd på lite avstånd.

En av bilderna jag tog igår. Det här är Stora Tuna Kyrka sedd på lite avstånd.

Det här med VAB…

Igår fick jag ett brev från arbetsförmedlingen, öppnade det idag. Där stod det att det skulle vara ett sånt där event där arbetsgivare söker folk att anställa, snabba intervjuer! Men det är slut redan kl 12:00 idag! I skrivande stund är klockan dessutom redan 11:27 (jag schema-lägger publicering av mina inlägg så när du läser är klockan mycket mer). Så där rök den chansen, tack för att ni informerar i god tid, blir lite förbannad faktiskt. Idioter. Ja, jo, jag hade kunnat öppna brevet igår när jag fick det, men ändå. Det hade ju varit bra om man kunnat fixa barnvakt i tre timmar och åkt iväg på det där istället för att vara hemma. Allt sker inte i en handvändning bara för att man är arbetssökande. Framförhållning, vad är det? Så just nu är jag inte alls så förtjust i det här med VAB. Arbetsförmedlingen fick väl inte några pluspoäng heller… Jag söker faktiskt jobb fortfarande, även om jag är extremt nära att ge upp hoppet om det. Det är ingen som vill anställa en gubbe på fyrtio bast!

Klarat dig under baciller?

Har du klarat dig undan vinterns hemskheter? Eller har någon bacill fått grepp dig eller dina barn (om du har några alltså)? Det här med sjukdomar är så himla trist, hört en del säga att det inte beror på kylan, men nog fasiken är man sjuk oftare på vintern än på sommaren ändå i alla fall. Ja, ytterligare en anledning till att jag vill ha sommar nu. Less på vintern!

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: