Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Ekonomi, Vardag

Fått jobb som butiksobservatör

Remarkable

Remarkable

För den som inte redan visste det så har jag fått ett jobb! Även om det bara är några timmar här och där så är det ändå något vettigt att göra. Har redan varit ute i länet och även utanför och det är superkul. Att få vara ute på jobb är skönt! Jag arbetar numera åt Remarkable som butiksobservatör.

Söker fortfarande andra jobb

Denna tjänst är baserad på att min arbetsgivare får uppdrag från olika företag, ingen vet därmed hur mycket eller lite jobb det blir för mig. Hittills så har jag arbetat med två olika projekt, det ena handlade om ett enstaka besök. Det andra fler olika besök runtom i landet, sista besöken för detta uppdrag sker imorgon. Sen är min jobbsituation lika osäker som innan. Visst, det kommer in enstaka fotojobb, men det är för glest mellan alla uppdrag för att det ska kunna bli någon kontinuitet. Har funderat på att försöka få in lite kodknackningsjobb igen, hemsidor kan jag i alla fall bygga i sömnen. Men av rent ekonomiska skäl så letar jag fortfarande efter en annan anställning, det måste inte vara ett heltidsjobb, men det måste i alla fall vara minst 50% hela tiden.

Hur som helst, detta var i alla fall ett steg i rätt riktning.

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: