Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Film

Filminspelning i skogen – The Shimmer

Filminspelning

Filminspelning

För ett tag sedan så blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att hjälpa till med en filminspelning. Det slutade med att jag nu har provat på att vara skådespelare. Filmen kommer att finnas på YouTube när den är klar, filmen kommer att publiceras på Defiant Films kanal.

Manuset

En digital kopia av det Svenska manuset dök i början av Juni i vår slutna Facebookgrupp. Läste igenom det och tänkte att, ja, men det här kan ju inte vara så svårt! Så i lördags morse så ringde klockan så där okristligt tidigt, sedan bar det av mot inspelningsplatsen en bit utanför Sundborn. Det där med att komma ihåg repliker och säga saker med rätt känsla är inte så lätt som det verkar, men jag gjorde mitt bästa!

Pauser mellan tagningarna

Det är tur att man spelar in korta sekvenser flera gånger med olika vinklar. Satte mig på backen och pausade ofta mellan tagningarna eftersom jag fortfarande faktiskt är sjuk, det kan du läsa om i mitt förra inlägg. Bitvis fick jag dessutom åka taxi med fyrhjulingen som var med.

Grymt rolig dag

Trots det jag nämnde ovan så hade jag en grymt rolig dag, jag är rätt säker på att de andra känner likadant. Det kändes som om producenten lyckats få hop ett riktigt bra team! Nu väntar jag med spänning på slutresultatet!

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: