Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto

Gratis bakgrundsbilder – Del 2

Ja, det har blivit en del nya bilder sen senast. Det betyder fler gratis bakgrundsbilder till dig! Foto är en hobby, som sådan så vill man ändå gärna att andra ska se de vackra landskap och motiv som man lyckas fånga på bild. Därför delar jag ibland med mig av bilder här i bloggen. Inte lika många foton som sist, men det är i alla fall några stycken nya! Missade du det förra inlägget med gratis bakgrundsbilder så hittar du det här!

De flesta bakgrundsbilderna är i 16:9 format, men inte alla. Gillar du mina bilder får du hemskt gärna skriva en kommentar längst ner. Du kan också kommentera direkt på en bild (klicka på en bild så du förstorar den så har bilden ett eget kommentarsfält). För att ladda hem en bild, klicka på den bild du vill ladda ner och klicka sedan på länken ”visa full storlek” (långt ner till höger). Sedan kan du spara bilden på din dator, ”spara bild som”.

Licens

Du får använda bilderna hur du vill så länge du inte har ett kommersiellt syfte med det du gör. Vill du använda en bild i kommersiellt syfte så kan du kontakta mig så kommer vi överens om ett sjysst pris!

Creative Commons-licens
Dessa verk är licensierade under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens.

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: