Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto

Gratis bakgrundsbilder – Del 3

Inkommande oväder

Inkommande oväder sett mot söder.

Här kommer del 3, som utlovat! Vem vill inte ha snygga bakgrundsbilder som dessutom är gratis!? Denna gång kommer mina bilder från Öland där vi varit på semester. Mestadels solnedgångar runtomkring Mörbylånga, Färjestaden och Kalmarsund, så klart är också Ölandsbron med. Har du missat mina tidigare inlägg? Länkar här: Del 1 och Del 2.

Licens

Du får använda bilderna hur du vill så länge du inte har ett kommersiellt syfte med det du gör. Vill du använda en bild i kommersiellt syfte så kan du kontakta mig så kommer vi överens om ett sjysst pris!

Creative Commons-licens
Dessa verk är licensierade under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens.

Bakgrundsbilder

De flesta bakgrundsbilderna är i 16:9 format. Gillar du mina bakgrundsbilder? Då får du hemskt gärna skriva en kommentar längst ner. Du kan också kommentera direkt på en specifik bild om du vill (klicka på en bild så du förstorar den så har bilden ett eget kommentarsfält). För att ladda hem en bild, klicka på den bild du vill ladda ner och klicka sedan på länken ”visa full storlek” (långt ner). Sedan kan du spara bilden på din dator, ”spara bild som”. Det kan se lite olika ut beroende på webbläsare.

Följ mig!

Om du vill se vad som komma skall, då kan du följa mig på Instagram. Min användare där för professionella foton heter @aswedishphotographer. Min privata användare heter @kenthhagstrom. Mitt tredje konto där jag lägger upp porträttfoton heter @fotomagiskt, det finns även en hemsida fotomagiskt.se.

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: