Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto

Gratis bakgrundsbilder

Eftersom jag är fotograf så blir det en del bilder tagna. Ganska många kommer aldrig till någon riktig användning annat än att ligga och ta upp plats på mina hårddiskar. Så istället ger jag er några gratis bakgrundsbilder. Samtliga i full upplösning anpassade för skärmar med formatet 16:9. Alla foton är självklart tagna av mig.

För att ladda ner en bild, klicka på den bild du vill ladda ner. Klicka sedan på ”Visa i full storlek”, spara sedan bilden till din dator/enhet/mobil.

Sjuk… urk

Eftersom jag ändå är hemma och sjuk i skrivande stund så passade det bra att leta reda på några bilder för detta ändamål. Ungefär det man orkar med utan att halvdö. Jo, det är en sån där höstförkylning. Dessutom ordinerad att inte prata, svårt att arbeta utan röst när man är telefonist.

Gillar du mina foton?

Om du vill uppmärksamma andra på dessa gratis-bilder, använd i så fall länken till detta inlägg: https://kenthhagstrom.se/gratis-bakgrundsbilder. Det är inte så mycket begärt och ett enkelt sätt att säga tack på! 😉 Vill du utöver det lämna ett extra tack, skriv en kommentar nedan och berätta vilken av bilderna som var din favorit?! Om detta inlägg blir populärt så kan det hända sig att det kommer fler bilder i framtiden.

Licens

Du får använda bilderna hur du vill så länge du inte har ett kommersiellt syfte med det du gör. Vill du använda en bild i kommersiellt syfte så kan du kontakta mig så kommer vi överens om ett sjysst pris!

Creative Commons-licens
Dessa verk är licensierade under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens.

Uppdatera bloggen

Ja, det var ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Men har haft fullt upp med mitt nya jobb. Eller ja, det är inte så nytt längre. Men tiden går så himla fort. Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare framöver. Det är många saker jag skulle vilja göra mer av egentligen, men det har inte riktig blivit av. Det handlar väl egentligen bara om att ta sig tid till saker när man väl är ledig. Inte bara slappa i soffan med PS4 eller sitta vid datorn och spela World of Warships. Men nu är det snart dags för mer av mina bästa kompisar, strepsils, ipren och alvedon…

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: