Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto, Vardag

Havets Stenar

Havets Stenar

Havets Stenar

På en av mina resor så hamnade jag vid kusten i Gävle. Där tog jag den här underbara bilden på havets stenar, längst ut på Billudden. Vill du ha denna vackra bild hemma hos dig? Fotot är till salu, du kan du köpa den inramade bilden för 949kr (exklusive frakt). Det går att hämta bilden i Borlänge, Skräddarbacken om du inte vill att den skickas (jag föredrar att den hämtas också). Ramen är 61x91cm och bildytan är 50x70cm, i bilden ovan ser du en linjal på golvet. Den är 15cm som jämförelse. Kontakta mig om du vill köpa bilden!

UPPDATERING: Bilden är såld och finns inte längre till försäljning.

Stenbron

Gillar du inte ”Havets Stenar”, då finns det också ett annat foto till salu. Det säljs däremot utan ram, priset är 400kr (exkl. frakt). Även denna bild går att hämta i Borlänge. Måtten är 40x50cm och fotot har en blank finish. Hade egentligen bara tänkt att trycka en enda kopia av detta foto! Detta för att hänga upp den på vår egen vägg. Men det råkade av misstag bli dubbla kopior.

Stenbron

Stenbron

Vill du se mer av mina bilder så kan du följa mig på Instagram och/eller läsa här på min blogg under kategorin Foto, jag ska bli bättre på att uppdatera den här kategorin. Jag lovar!

4 Kommentarer

  1. Båda bilderna är väldigt vackra.

  2. Snyggt!

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: