Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto, WWW

Hemsida för fotograferingen

Kamera och tillbehör för fotograferingen

Kamera och tillbehör för fotograferingen

Har länge haft en domänadress som är tänkt att användas för fotograferingen. Men jag har också länge letat efter ett vettigt WordPress-tema med de funktioner som jag vill ha. Men det har alltid varit något som stört mig. Ibland enkla småsaker och ibland s.k. ”bloat” i koden. Så jag bestämde mig till slut för att bygga ett eget tema, vi får väl se hur lång tid det tar. Men nu har jag har i alla fall börjat bygga, jag kommer att uppdatera er om hur det går. I skrivande stund så ser min design ut som på bilden nedan, det är en hel del kvar att fixa. Men man kan se hur slutresultatet börjar arta sig.

Webbdesign på gång

Min webbdesign för fotografering som den ser ut i skrivande stund.

Lokal utvecklingsmiljö

Normalt sett så använder jag en lokal utvecklingsmiljö på datorn, men i skrivande stund så krånglar den inbyggda Apache-servern. Har inte riktigt klurat ut vad som är fel än, men det löser sig nog. Har ändå mest bara börjat med HTML/CSS-delen som inte egentligen kräver någon server för testkörning. Fotograferingen går ändå lite på halvfart när det är vinter.

Om fotograferingen

Även om jag fotar lite då och då så har det inte alls blivit så mycket som jag kanske hade önskat. Mycket beror nog på vädret. Antalet soltimmar hittills i år går liksom att räkna på en hand eller kanske två. Men jag har beställt nya ND-filter från Kina via AliExpress, de borde väl dyka upp om några veckor.

Vad tycker du?

Konstruktiv kritik tas gärna emot, även om mitt bygge av hemsida fortfarande är i början av processen. Allt ska ju bli ”mobile first” och om en webbläsare inte har stöd för något som används, då kommer att den mobila versionen att levereras. Det ska ju in lite mer info i inläggen, kategori, taggar och datum etc. Har däremot inte riktigt bestämt mig för hur allt ska placeras än. Skriv gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker om min ännu inte så färdiga hemsida. Domänadressen skriver jag ut vid senare tillfälle.

6 Kommentarer

  1. jag gillar den 😀

  2. Jag gillar detta! Stor tumme upp 👍🏻👍🏻👍🏻

  3. Ohh det ser jättefint ut och jag som älskar att fota och var väl början att bli en duktig fotograf förr skulle gärna ha en sådan hemsida =D

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: