Kanske är det min tur? Dagens jobbintervju kändes i alla fall bra, men det är ju inte jag som bestämmer, utan någon annan. Förhoppningsvis gjorde jag ett bra intryck. Det är svårt att säga, men jag kan absolut se mig själv som anställd hos dem. Dem är i det här fallet Atracco i Hedemora, så det blir i så fall att pendla. Men det är ju sånt som hör till när man jobbar. Fick en väldigt snabb genomgång av bildemonterings-processen. Det var större än jag trodde och det var definitivt fler fordon som skruvades isär än jag hade trott. Men hur det än är så ska man inte ropa hej förrän man kommit över bäcken, det återstår att se om det blir något jobb.

Är väl några saker som måste fixas innan i så fall, men inget som inte går att lösa relativt snabbt, hoppas jag. Vi behöver till exempel helt plötsligt ha två bilar och det yngsta barnet behöver en fritidsplats. Aja, det löser sig nog! Det rådde fotoförbud inne på Atraccos område, därför fick det bli en bild på deras skylt istället!

Tack!

Till dig som tipsade om den lediga tjänsten hos Atracco, tusen tack! Apropå jobbtips så fick jag i morse ytterligare ett jobbtips via LinkedIn. Denna gång angående jobb hos BananByrån. Det är en webbyrå i Falun, som jag redan sökt jobb hos två gånger tidigare. Så min gissning är att de gjort dåliga val tidigare när de inte valt mig! 😉 Så måste det ju vara!

Hur som helst, jag ska maila över en ansökan till dom igen, Falun är trots allt enklare att pendla till. Även om dagens jobbintervju kändes bra så är det inget jag tar för givet. Men jag fortsätter att leta, mitt tim-jobb hos Remarkable ger alldeles för några arbetstimmar per månad.

Fler tips?

Som jag skrev ovan, jag tar inget för givet. Söker därför fler jobbtips! Min CV hittar du här: Kenth Hagström, CV.