Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Garaget

Körförbud på bilen

Från och med idag är det körförbud på vår bil. I morgon ska den transporteras till skroten. Felen hopade sig och ironiskt nog så gick en sista grej sönder inne på bilbesiktningen, fjädern på höger sida fram gick av när de lyfte upp vår Peugeot i luften. Innan dess så var det ”bara” hål i katalysatorn, ett tickande ljud i motorn, dörrar som fryser fast, klimatanläggning som inte fungerar när det blir varmt, gasen la ju av härom dagen när det var några fler minusgrader också. Oljeläckage… trasig bakre vindrutetorkare… blinkers som fungerar åt höger ibland. Tuta som inte låter. Bilen har en massa andra småfel också. Tänker inte ens lista allt här… för då blir det en låååååång lista.

Sommardäck till salu

Hade ju hoppats på att åtminstone kunna köra från besiktningen, men det sket sig när fjädern gick sönder. Det var inte oväntat egentligen, har ju pysslat med bilen en hel del förut. Så här i efterhand känns det lite onödigt, men skit händer. Men det finns sommardäck till salu, på aluminiumfälg. Endast använda en säsong. Passar på Peugeot 307… ska gå ut i förrådet och läsa vad det är för storlek på och göra en riktig säljes-annons senare.

Lokaltrafik suger

Vi är två vuxna som bägge arbetar heltid, med två barn i skolålder, man är rätt beroende av att kunna transportera sig! Men nu lär det väl bli en del bussåkande framöver. Skitdrygt med tanke på att jag ska jobba en hel del helgdagar snart, även några av storhelgsdagarna. Då lär det ju inte gå några bussar när jag slutar jobbet. Bara det här med att handla blir plötsligt väldigt komplicerat, eller i alla fall väldigt omständigt.

Annan bil?

Jo, vi lär skaffa en annan bil. Men sånt händer inte över en natt. Vi har i alla fall börjat leta och titta runt. Det visar sig vad det blir i slutändan. Det blir definitivt inte en fransk bil i alla fall.

4 Kommentarer

  1. fy så tråkigt att de blev körförbud, hoppas iaf att ni hittar en ny bil snart 🙂

  2. smurfette

    Är du kenth.hagstrom@telia.se some gjorde låten Liberator – Celebrate My Day år 2006? Hittade på en gammal .rps fil på en en gammal extern HD med liberator-celebratemydayoriginalversion.rps Skulle vara roligt med en uppladning till youtube eller något. Kan inte få igång den.

  3. Kyla

    Är du kenth hagstrom som gjorde låten Liberator – celebrate my day år 2006? Kan du ladda upp den på youtube eller något sådant?

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: