Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Leverans av tårta i Radio Dalarnas direktsändning

Tårta i direktsändning

Tårta i direktsändning

Det är inte varje dag man får en tårta levererad till dörren, än mindre i direktsändning i P4 Dalarna. Tydligen så hade deras reporter träffat på vår vän Stina och hennes barn i de lite mer centrala delarna av Borlänge. De hade då nominerat vår familj till att få en tårta eftersom vi ofta ställer upp och hjälper till. Inget konstigt med det, jag anser att man hjälper sina vänner när man kan och om man kan. Att plötsligt prata i direktsänd radio kändes väl däremot kanske inte helt bekvämt, det kanske hördes. I skrivande stund så hittade jag inte inslaget online, men en länk kommer så snart som möjligt. Hur som helst, man känner sig uppskattad!

Det är gott med Tårta

Lite senare på eftermiddagen så körde vi tårta som mellanmål, ja det funkar bra när det är höstlov för barnen! Den smakade riktigt gott. Hugos kompis Carl-Philip var på besök, så han fick också en bit. Ska nog gå ner med det som är kvar av tårtan, så de som faktiskt nominerade oss också får smaka!

Middag på halloween

Sen skulle det göras middag, varken jag eller min fru (som för övrigt är hemma och sjuk) hade kommit ihåg att ta fram något ur frysen. Så det blev att hastigt tina upp lite grillkorv och koka pasta. Inte världens godaste middag kanske, men blir det stressigt så är det en lösning som alltid fungerar! Barnen skulle ju dessutom ut och knacka dörr för att köra ”bus eller godis”. För det är idag som är rätt dag, den som säger något annat har fel. Punkt.

Utklädda barn och en lysande pumpa

Pumpa

Pumpa

Barnen har blivit utspökade, den ena till ett skelett och det andra till en zombie. Så nu är de ute och plingar på hos intet ont anande grannar och okända för att tigga godis. De var ganska många i deras klunga, så vi får väl se hur pass mycket eller lite de får var med sig hem. Hoppas de får lite lakrits och en del annat som de inte vill ha, så pappa också får smaka lite!

Vi får se hur det blir! 😉

2 Kommentarer

  1. Vilket lyx! 😉

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: