Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Nej jag är inte död

Piller

Piller

Det finns en anledning till att jag inte skrivit så mycket här, jag är inte död. Ett tag efter att jag faktiskt fick lite fart på denna hemsida så drog jag på mig en muskelinflammation. Samtidigt lyckades jag få en nerv i kläm. Först trodde jag att det hängde ihop lite med fotskadan som jag drog på mig för över ett år sedan, men det här var annorlunda. Hela vänster ben blev stelt, leder och muskler värkte utan någon märkbar anledning. Kanske låter det inte så illa… Men det började med lite värk och blev sedan värre och värre. När jag till slut vaknade en morgon och bokstavligen fick krypa ner till bottenplan för att hämta värktabletter, då var det inte roligt längre. Det var dags att ringa till vårdcentralen och få en läkartid.

Läkarbesök och sjukgymnastik

Efter två läkarbesök så har jag nu fått en diagnos och tre olika receptbelagda mediciner. Antiinflammatoriskt, muskelavslappnande och smärtstillande. En av dessa mediciner smakar dessutom riktigt illa eftersom den är i form av brustablett, men hellre det än att ha ont. Nu ska jag äta dessa mediciner enligt ordination i kombination med kortare promenader och några övningar från sjukgymnasten i en vecka. Men jag får inte överanstränga mig heller, hur sjutton ska man ha koll på det när man har en massa medicin i kroppen som dämpar en massa saker… Hur som helst så hoppas jag att det blir lite ordning på detta nu. I skrivande stund inne på dag två med starka mediciner och det verkar hjälpa lite, men det svider till rätt bra ändå emellanåt. Dessutom känner jag mig mer snurrig än normalt, gissar på att det beror på medicinen.

Shit happens

Det är väl så man säger. Jag har i alla fall förberett kameran, känns mer meningsfullt att gå ut och gå om man kan sysselsätta sig lite på vägen. Så länge det gör ont blir det däremot inga långa utflykter. Hoppas på att friskna till fort, för det här funkar inte! Får spunk!

Hej svejs!

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: