Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur

Om Kenth – Hela berättelsen

Hej och välkommen till min digitala hörna här på internet. Mitt namn är Kenth Hagström och jag föddes den 27:e oktober 1976, så med lite enkel matematik så kan du räkna ut hur många år jag är, fast gör inte det är du snäll, jag känner mig inte äldre än 25, nej då jag har ingen åldersnoja, bara lite.

Vem är Kenth?

Jag är en ärlig person och jag försöker alltid att vara en god vän till den som förtjänar det. Foto är en passion och jag älskar att fotografera människor med min systemkamera. Vill du se mina bilder så hittar du dem däremot på en annan webbsida än denna, nämligen Fotomagiskt. Jag har också en Facebook-sida för fotograferandet. När lusten faller på så komponerar jag också gärna elektronisk musik.

Jag är också en relativt erfaren webbutvecklare som frilansat med WordPress till och från de senaste åren. Ganska så nyligen så fick jag mitt diplom i Digital Marknadsföring från Google. Min grundutbildning är teknisk och även om jag vet hur man skruvar med både det ena och det andra så är jag inte så förtjust i att skita ner mig om jag inte absolut måste.

Innehåll, vad kommer att dyka upp här!?

Helt exakt vad som kommer att dyka upp i mitt innehåll har jag inte riktigt bestämt ännu, men det kommer att vara 100% eget material. Det kan dyka upp produktrecensioner, smarta listor, tips och tricks om ämnen som jag behärskar, eventuellt också video-material. Har du tips och idéer som du tycker jag ska tycka och/eller skriva om så får du gärna kontakta mig!

Tack för att du stannade till! Om du vill så kan du följa mig på sociala medier; Twitter, Facebook and/or Instagram.

Bästa hälsningar,
Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur som skriver blogg.