Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Om Kenth – Hela berättelsen

Hej och välkommen till min digitala hörna här på internet. Mitt namn är Kenth Hagström och jag föddes den 27:e oktober 1976, så med lite enkel matematik så kan du räkna ut hur många år jag är.

Vem är Kenth?

Jag är en ärlig person och jag försöker alltid att vara en god vän till den som förtjänar det. Foto är en passion och jag älskar att fotografera människor med min systemkamera. Vill du se mina bilder så hittar du dem däremot på en annan webbsida än denna, nämligen Fotomagiskt. Jag har också en Facebook-sida för fotograferandet. När lusten faller på så komponerar jag också gärna elektronisk musik.

Jag är också en relativt erfaren webbutvecklare som frilansat med WordPress till och från ett par år. Ganska så nyligen så fick jag mitt diplom i Digital Marknadsföring från Google. Min grundutbildning är teknisk och även om jag vet hur man skruvar med både det ena och det andra så är jag inte så förtjust i att skita ner mig om jag inte absolut måste.

CV

Mitt CV kan du ladda ner i PDF-format genom att klicka här.

Innehåll i bloggen

På denna sida så skriver jag en del av mina tankar om olika saker, både positivt och negativt. Kommentera gärna mina inlägg!

Tack för att du stannade till! Om du vill så kan du följa mig på sociala medier; Twitter, Facebook and/or Instagram.

Bästa hälsningar,
Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.