Kreativ och ambitiös tekniknörd med många förmågor

Om Kenth Hagström

Kenth heter jag, välkommen till mitt alldeles egna hörn här på internet! Jag tycker att det är kul att du hittat hit. Den här webbsidan finns mest egentligen för att jag ska kunna förmedla saker om sådant jag tycker är intressant till alla er andra. Eller så skriver jag inlägg för att jag försöker lära mig själv mer om ett specifikt ämne, då kan du få följa med på resan. Vilket då betyder att det blir mycket skrivande om foto, video, drönare, tv-spel, hemautomation, smarta prylar och datorer och en del angränsande ämnen. För att göra det enkelt så har jag kategoriserat allt och huvudmenyn längst upp guidar dig rätt.

Det finns också en sida där jag publicerar mina foton från utflykter och uppdrag, den är skriven på engelska och där kallar jag mig A Swedish Photographer. Jag finns så klart också i olika sociala medier, Instagram till exempel: @aswedishphotographer, @fotomagiskt och min privata @kenthhagstrom.

Enklaste sättet att komma i kontakt med mig är via kontaktformuläret, jag kollar min inkorg dagligen när jag har möjlighet till det.

Vem är Kenth?

Som person är jag ärlig och lugn, ambitiös och kreativ. Ibland till och med rolig (enligt mig själv, inte alla håller med). Försöker alltid att vara en god vän till den som förtjänar det. I skrivande stund så arbetar jag som kundkommunikatör åt ett företag på min hemort. Är dessutom kanske lite pryltokig, det kanske märks i mitt innehåll.

Kenth Hagström
Självporträtt av Kenth Hagström

Som du kanske redan förstått av adressen till min enkla webbsida så heter jag Kenth Hagström. Mitt namn står ju dessutom lite här och där på sidan, kanske gillar jag att vara i centrum lite grann. Det som inte framgår är att jag föddes en oktoberdag 1976. Så med lite enkel matematik skulle du kunna räkna ut min ålder. Om nu det verkligen är relevant eller inte får du avgöra själv.

Tack för besöket!