Det var ett tag sedan jag skrev något här i bloggen, körde ju ett inlägg om dagen ett tag. Men jag har inte tid med det egentligen. Så det blev att falla tillbaka till sporadiska inlägg. Som var tänkta att komma veckovis (och det gick ju bra… eller inte). Men nu har jag en god anledning att skriva något. För plötsligt händer det! Jag har nämligen fått ett jobb på Coor som telefonist och jag börjar redan på måndag kl 08:00 (idag alltså, för detta är ett schemalagt inlägg som skrevs i fredags). Detta visste jag redan i torsdags, men det är lite kul att ha hemligheter (några få som visste samma dag som jag) 😉 !!!

Fler erbjudanden

För övrigt så har jag också fått erbjudanden om jobb från andra väldigt attraktiva arbetsgivare i regionen. Men jag har valt det som passade mig och min familj bäst. Det har varit en väldigt märklig vecka det här. Det känns nästan lite overkligt att arbetsgivarna helt plötsligt dragit i en från alla möjliga olika håll. Dessutom har jag pushat på för det jag ville själv ganska hårt, var rädd att jag skulle verka lite för otålig. Detta samtidigt som andra arbetsgivare också ville ha svar från mig. Men det gick vägen!

Vinden har vänt

Så nu ska det ansökas om fritidsplats och allt sånt där, scheman ska lämnas in och så vidare (efter jag fått mitt alltså). Så det verkar som om vinden har vänt åt rätt håll nu! Vet redan att vår ekonomiska situation successivt kommer att bli bättre framöver. För nu när det kommer in två ordentliga löner varje månad istället för en så kommer det att märkas. Så nu har jag har tänkt att bli kvar hos min nya arbetsgivare ett långt tag framöver och jag kommer att göra allt jag kan för att det ska bli så!

Humöret är på topp!
Tack och hej, leverpastej! 😀