Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto

Porträttfoto i Bojsenburg

Porträttfoto med Emma Pihlajaniemi, taget i Bojsenburg i Falun.

Porträttfoto med Emma Pihlajaniemi, taget i Bojsenburg i Falun.

Det var ett tag sedan tog något porträttfoto, men nu i helgen så kom jag i alla fall ut med kameran. For iväg till Falun ganska så hastigt. Så inte så mycket planering för denna fotosession. Vädret var blött, grått och riktigt trist. Ljuset var alldeles för svagt egentligen, ville inte kompensera för mycket med blixten heller (vill bara lätta upp skuggiga partier). Så ISO-värdet åkte upp ganska duktigt på kameran, lite för högt. Det blev kanske lite för brusiga bilder i mitt tycke. Men, men… det blev i alla fall några bilder tagna. Vilket är mer än vad som hänt med kameran de senaste månaderna. Suget att faktiskt fotografera börjar komma tillbaka. Synd bara att det är mörkt som i graven större delen av dygnet. Det har varit lite si och så med fotograferandet ett tag (av olika anledningar). Har dessutom varit fullt upptagen med att jobba.

Utrustning som samlar damm

Det är rätt tråkigt att ha professionell kamerautrustning och inte använda den. Att ha objektiv, blixtar, softboxar och en massa annat som samlar damm gör ingen fotograf glad. För att hålla upp nivån och för att bli bättre så måste man fota mer. Men jag behöver fler personer som ställer upp framför kameran, sugen?

Kamerautrustning

Kamerautrustning

Gillar du bilderna?

Skriv gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker om mina bilder!? Förslag på något tema till en framtida fotosession? Glöm inte att kolla mitt förra inlägg, gratis bakgrundsbilder till datorn! 😉

2 Kommentarer

  1. Roligt att höra att inspirationen är på väg att återkomma. Det är jättefina bilder. 🙂

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: