Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Respektera dina medmänniskor!

Sprid lite kärlek!

Sprid lite kärlek!

På sistone har jag hört så mycket konstiga saker, inte så mycket trevligt alls. Människor i allmänhet verkar ha fått för sig att man kan göra vad man vill när som helst. Respektera dina medmänniskor, det är inte så svårt att vara snäll om man bara försöker! För mig är det helt obegripligt hur man kan vara helt hänsynslös i sina handlingar. Nu tänker jag inte gå in på detaljer, men det är så mycket som når mina öron att jag känner att jag måste dra mitt strå till stacken för att försöka göra världen lite en lite bättre plats!

Kloka ord

Det finns många olika talesätt, men det finns särskilt ett som jag tycker ska anammas mer än vad som redan görs idag. För mig hör det till sunt förnuft, men det verkar tyvärr inte vara så för alla andra.

Var mot andra som du vill att de ska vara mot dig

Det blev ett kort inlägg idag, men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite! Hjälp mig att sprida lite vänlighet och kärlek i världen, det behövs!

Håller du med?

Vad tycker du? Har världen blivit lite mörkare? Eller är du en av de lyckliga som slipper höra talas om diverse hemskheter? Skriv gärna en kommentar nedan.

4 Kommentarer

  1. Jag håller verkligen med! Det är lika enkelt att vara snäll och sprida kärlek som att vara dum och sprida hat men konsekvenserna blir sjukt olika och borde vara något var man tänkte på innan man bestämmer sig för att vara snäll eller dum.

  2. Håller verkligen med, tänk om alla kunde tänka så!

    • Jag hoppas med inläggets hjälp att i alla fall få någon att tänka till en extra gång! Världen kan bli en bättre plats om alla hjälps åt! 🙂

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: