Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto, Resor

Siljansnäs Naturreservat

Ekorre i Siljansnäs naturreservat

Ekorre i Siljansnäs naturreservat

Denna helg tillbringades stundvis på utflykt. Utsikten från parkeringen vid Siljansnäs naturreservat var ganska mäktig. Men man ska vara där rätt tidpunkt på dygnet om man ska få till ett bra foto. Mitt på dagen är inte helt optimalt för landskapsbilder. Men jag ska nog planera en tur dit en annan dag, helst någon gång när jag har ett objektiv med mindre brännvidd och större vidvinkel och kanske ett polarisations-filter. Många om och men, men men.

Ekorrar

I naturreservatet så fanns det väldigt många ekorrar, tre av dem träffade jag på. Två av dem lyckades jag fånga på bild, en av dem ser du på foto här ovan. De är väldigt snabba små djur, så en hel del av bilderna jag tog blev suddiga eftersom de inte satt still särskilt länge. Det fanns också en hel del fåglar, men de höll sig undan lite mer och 200mm brännvidd räckte inte riktigt till för att få en bra bild.

Vacker natur

Tyvärr så lider jag fortfarande av min fotskada, annars hade jag gärna gått den ganska så korta leden i naturreservatet för att få se lite mer av det. För det verkade vara en ganska mysig plats. Det är jättetråkigt att känna sig begränsad av en trasig kropp, särskilt när man faktiskt vill ut och röra på sig. Men, men… Som jag skrev tidigare, man får åka tillbaka en annan gång.

3 Kommentarer

  1. Ta gärna med mig då 😉

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: