Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Stannat inomhus och städat

Skurhink

Skurhink

Idag har jag städat, det var liksom dags. Klockan ringde som vanligt på en måndag morgon, fruktansvärt mycket för tidigt. Kommer aldrig att komma överens med er morgonmänniskor, ni som glatt skuttar ur sängen när klockan inte ens hunnit bli sex på morgonen. Men barnen ska till skolan och jag har inte tid att ligga och slappa hela dagen. Frukost ska ätas, tänder ska borstas och ryggsäckar ska packas. Allmänt vardagskaos alltså, ungefär samma visa varje dag. Min fru kallar oss för familjen cirkus, hon har helt rätt.

Städat

Vädret som varit utomhus idag kan bara beskrivas som höstrusk. Så jag valde att stanna inomhus. Jag har dammsugit, skurat, dammtorkat, tvättat, diskat och mycket annat. Mestadels såna där saker som inte alls är så roliga att göra, men som måste göras. Det är ju tyvärr ingen annan som gör det åt oss. Det känns att jag inte är i form, blev helt svettig efter att golvet på bottenvåningen var avklarat. Det blir väl så när man inte kunnat röra sig helt obehindrat under lång tid. Måste nog försöka börja med motions-simningen igen, enda formen av träning som inte totalt pajar min kropp. Men ekonomin för något sådant finns inte just nu.

Stopp i avloppet

Det har i några dagar varit stopp i handfatet i vårt badrum, idag har jag fixat det. Det luktar så fruktansvärt illa ur det där avloppet när man städar ur och rensar. Skulle också behöva något riktigt dundermedel att städa ur toaletten med också, kalkavlagringar och annat äckel har etsat sig fast. Förslag på produkt som gör jobbet lite enklare?

Matlagning

Det yngsta barnet har hittat hem från skolan och frun har hunnit komma hem från jobbet. Snart är det dags att laga mat, tonåringen som börjat i högstadiet borde komma hem ungefär tills vi ska äta. Förutsatt att han inte missar någon buss på vägen hem då, det visar sig. Köttfärssås och spagetti ska det bli idag enligt matschemat.

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: