Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto

Sveriges fulaste stad?

Sveriges fulaste stad?

Sveriges fulaste stad?

2018 så blev min hemstad utsedd till Sveriges fulaste stad. Som fotograf försöker jag alltid att se det vackra, så jag tog en titt i bildarkivet och klistrade ihop en kort liten fotobok. I den så kan du följa med på en resa till några av mina smultronställen här i Sveriges fulaste stad!?

Vill inte egentligen ha så mycket uppmärksamhet, utan ser det mer som en kul grej. Men för den som faktiskt vill köpa min bok så finns den på Blurb (tycker själv att priset är lite i överkant, men jag hittade ingen annan vettig leverantör, tips mottages gärna i kommentarerna nedan till nästa bok).

Köp boken här: Sveriges fulaste stad?

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: