Jag är trött när jag kommer hem på dagarna, men det är i positiv bemärkelse. Det är mycket ny information att ta in när man lär sig ett växelsystem för en telefonist. Så man ska väl vara lite mör i huvudet när man slutar på dagarna! Är nu inne på uppdrag och växelprogram nummer två i ordningen. Gissar på att det tredje uppdraget jag ska svara för har ett tredje program, varför ska det vara enkelt för liksom!

Trivs jättebra

Älskar min nya arbetsplats, att vara växeltelefonist är kanske inte ett högstatusjobb. Men det var inte målet heller. Det är för mig viktigare att man trivs med det man gör och med de man arbetar med. Så om någon av mina kollegor (eller chefer) läser det här så hoppas jag att det gör dem i alla fall lite glada! Atmosfären på jobbet är mycket bättre än på en del andra arbetsplatser. Är supernöjd med att jag hittat så pass rätt som jag gjort! Förhoppningsvis känner jag lika om något år också!

Lägg ner arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har jag besökt några gånger under den period som jag sökte jobb. Min sammanfattade och MYCKET STARKA åsikt är att vi kan lägga ner hela den instansen och lägga pengarna på något annat. Våra skattepengar gör inte någon som helst nytta där. Om man inte tillhör en prioriterad grupp så står man i princip utanför ändå. Är inte så imponerad om vi säger så, det är inte förmedlarnas fel utan det är regelverket som är knasigt och inte anpassat till verkligheten.

Rörigt på hemmaplan

Vi sa ju upp yngsta sonens fritidsplats för att den kostade pengar även då vi bara utnyttjade platsen väldigt lite. Så nu måste vi ansöka om en ny plats (*suck*). Vilket betyder en del krångel med barnvakt kortare stunder på dagarna. Men det ska väl snart ordna till sig. Konstaterat att vi också skulle behöva en extra hemnyckel! Hade ju en dag när jag plötsligt inte kunde låsa… så jag fick åka fram och tillbaka en del! Men, men, man lär av sina misstag! I övrigt fungerar våra rutiner ändå rätt bra tycker jag, man ska bara komma ihåg att köra igång tvättmaskin och diskmaskin innan man behöver grejer! Matlåda har jag bara missat en enda dag hittills, det lär väl förmodligen hända igen!

Skaffat en ny MIDI-klaviatur

Sålde en blixt och lite smågrejer jag inte använde jättemycket och köpte en ny MIDI-klaviatur istället. Har kommit igång en del med musikskapandet igen, det är faktiskt riktigt roligt! Något ska väl publiceras offentlig i framtiden! 😉

Foto

Det här med foto har hamnat lite i skymundan, man har inte alls samma tid för det längre. Men är jättesugen på någon utflykt någonstans, men inte förrän det börjar bli lite VARMARE… riktigt jäkla trött på vintern nu! Är ju tråkigt att ha en professionell systemkamera som står och samlar damm också, fota kan jag ju!

Frågor på det?

I så fall kan du skriva din fråga här nedanför i kommentarsfältet, så svarar jag så snart jag har tid. Nu är det snart dags för fredagsmys med familjen, tack och hej tills nästa gång!