Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Vaknade med ledvärk och pollenallergi

Kaffe

Kaffe

Att vakna idag var mindre roligt, men det kan ju i alla fall inte bli värre, eller? Jag vaknade med ledvärk som kändes värre än vanligt, detta kombinerat med en dryg och tung pollenallergi. Att vara så täppt i näsan så det känns som om någon stoppat upp en tampong i vardera näsborren är inte alls roligt. Detta resulterade också i sjuttioelva nysningar, prosit! Turligt nog så fanns det allergimedicin och nässpray hemma i skåpet. Synd bara att man blir så himla trött av medicinen.

Skjutsa frun till jobbet

Sedan skjutsade jag frun till hennes jobb, eller hon körde dit och jag körde tillbaka hem. Det blev så eftersom det är dags att handla och fylla på i kyl och frys, vilket jag hade tänkt att göra under dagen. Då behöver jag bilen, för det är långt till affären härifrån. Men vi konstaterade att bilen låter riktigt illa nu, det är nog egentligen dags att ställa ifrån sig bilen tills dess att den blivit lagad. Mest troligtvis så är det hjullagret som ska bytas, har till och med köpt ett nytt, det ligger så fint i bilen så. Men jag fixar inte att byta ut det själv tyvärr, jag har försökt. Hur som helst, jag måste åka och handla, nästan allt har tagit slut här hemma. Så det är bara att hoppas på att bilen håller några mil till. Min fru vill nog också gärna komma hem ifrån jobbet utan att behöva ta en väldigt lång promenad.

Morgonkaffe

Väl hemma så tänkte jag att det skulle vara gott med en kopp kaffe, självklart var också bryggkaffet slut! Som tur var fanns det lite snabbkaffe kvar längst in i skafferiet. Det smakar inte riktigt lika gott som bryggkaffe, men det är så klart bättre än inget kaffe alls! Barnen hade i alla fall ätit frukost och gjort sig klara tills det att jag kom hem, redo att gå till skolan.

Hur började din dag?

Nu så skiner solen och det känns som att det kommer att bli en riktig skön och somrig dag, man kanske ska rasta systemkameran lite. Hur började din dag? Skriv gärna en kommentar här nedanför och berätta om din dag!

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: