Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Garaget, Vardag

Varningsblinkers på E16

Varningsblinkers på E16

Varningsblinkers på E16

Vi blev tvungna att stanna på vägrenen efter E16 med varningsblinkers på idag. Det regnade dessutom och det var riktigt skitväder. Inte riktigt så jag kände för att avsluta dagen. Hur som helst, efter jobbet idag så skjutsade jag min fru till Falun, efter någon kilometers färd på E16 så skrapade det plötsligt till på höger sida av bilen. Då har plasten i hjulhuset släppt helt och hållet och ramlat ner på däcket. Detta resulterade i ett ganska högljutt oljud i bilen. Inget man vill höra när man kör 110km/h. Så klart så fastnade plastbiten bakom däcket, så när vi försökte dra loss den så gick det inte riktigt. Turligt nog så var det en snäll själ som faktiskt stannade till och frågade om vi behövde hjälp. Jag förklarade att jag bara behövde rycka loss plastbiten, vilket han också hjälpte mig med. Tack för det!

Varningsblinkers, sakta ner?

Det var också rätt många som bara åkte förbi. Utan att ens sakta ner när vi stod där. Ser man att det står någon efter vägen med varningsblinkers på så kan man väl i alla fall sakta ner lite grann? Eftersom det också regnade så var det dessutom sämre sikt än normalt. Vad tycker du, är det okej att bara gasa på och åka förbi? Eller hade du kanske varit den snälla själen som faktiskt stannade och frågade om man behöver hjälp? Skriv gärna en kommentar nedan med dina åsikter.

3 Kommentarer

  1. Bilister är allt för många ggr nonchalanta mot varandra och kan minsann inte tänka sig vara en hjöälpande hand, det är tråkigt. Kappan är från Vero Moda,

  2. Hoppas dagen varit bra!

  3. Men ojdå..

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: