Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Veckovis inlägg framöver

T_ushar / Pixabay

Eftersom att jag numera faktiskt jobbar på dagarna så finns det lite mindre tid till annat. Den här bloggen till exempel! Så fortsättningsvis kommer jag att skriva inlägg veckovis. Har jag något extra viktigt eller kul att berätta så kanske det blir ett extra inlägg, det visar sig.

Hur går det på jobbet?

Även om det stundvis är mycket nytt att lära sig så går det bra. Man kan tydligen lära gamla hundar att sitta! 😉 Jag trivs jättebra på min nya arbetsplats och att det är trevliga arbetskamrater jag fått är ett extra plus! Har en känsla av att jag blir kvar på mitt nya jobb ett långt tag framöver! Vad gör jag på jobbet då? Jag svarar i telefon och är trevlig! Hjälper kunder och personal att få kontakt med rätt person eller avdelning. Det är fantastiskt roligt att prata med människor.

Hur går det för dig? 🙂

Händer det något spännande i ditt liv? Eller har det hänt något roligt? Trött på vintern? Det är i alla fall jag. Berätta gärna i kommentarsfältet här nedanför.

3 Kommentarer

 1. 1. Du behöver fixa kommentarsfältet … jag vill ju använda WP kontot att kommentera med 😛
  2. Vill att vi åker ut på foto turne en helg framöver (Hela helgen)
  3. Vandringsfunderar, hur är det med din fot ? 😛

  Chipchop!!

  Och du.. grattis till jobbet igen.

  • 1. Fixar senare när jag har tid, lust och ork! 2. Det ska väl gå att ordna! 3. Foten funkarbättre än den har gjort förut, men inga milspromenader så är det nog rätt lugnt!

  • Fixat så du har fler möjligheter för login på kommentarer nu!

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: