Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vardag

Vem är Kenth egentligen?

Vem är Kenth?

Vem är Kenth?

Det är dags att presentera sig för alla nya läsare, det är ju några fler som hittat hit på sistone har jag märkt. Det här är mitt digitala hörn på internet. Mitt namn är Kenth Hagström och jag föddes den 27:e oktober 1976, så med lite enkel matematik så kan du räkna ut min ålder. Bor i Borlänge tillsammans med min fru Ida och våra två barn.

Mer om Kenth?

Jag är en mycket ärlig person och jag försöker alltid att vara en god vän till den som förtjänar det. Sammanfattat, ödmjuk och vänlig. Fotografering är en passion och jag älskar att ta ta bilder med min systemkamera. Vill du se mina foton så hittar du dem på mina två konton på Instagram, ett mer professionellt Fotomagiskt och det privata kenthhagstrom.

Fotografier

Några av mina fotografier.

Webbutveckling

Jag är också en relativt erfaren webbutvecklare som frilansat med WordPress till och från ett par år. Har nyligen börjat bygga lite webb igen. Relativt nyligen (2017) så fick jag mitt diplom i Digital Marknadsföring från Google, lite stolt är jag. Min grundutbildning är industri-teknisk och även om jag vet hur man skruvar med både det ena och det andra så är jag inte så förtjust i att skita ner mig om jag inte absolut måste.

Webbdesign på gång

Webbdesign på gång

Musik

Det händer också att jag komponerar elektronisk musik med hjälp av datorn. När det kommer till sång så är jag däremot helt totalt tondöv, så jag sjunger inte så gärna alls. Det är i alla fall ett utmärkt tidsfördriv. Nedan hittar du en låt som jag producerat.

Söker jobb

För närvarande så söker jag jobb. Har bara enstaka uppdrag på timmar från min nuvarande arbetsgivare Remarkable. Där jag är butiksobservatör och det är fantastiskt roligt att vara ute bland folk, sen får jag köra en del bil eftersom man ofta arbetar i ett stort distrikt. Men det räcker inte riktigt till att få jobba ibland.

Vår blå Peugeot.

Älskar att köra bil!

Frilans

Bortsett från det så fotograferar jag och jag bygger hemsidor, men frilansandet går på lågvarv just nu (stiltje är kanske mer rätt ord). Fokus ligger på att få en fast tjänst på minst 75%. För den som vill se min CV så hittar du den här. Enligt Arbetsförmedlingens prognos för 2018 (och fem år framåt) så finns det dessutom ett överskott av fotografer, inte direkt ett framtidsyrke alltså.

Vad hittar du här?

På denna sida så skriver jag en del av mina tankar om olika saker, både positivt och negativt. Så klart handlar det om sådant som jag tycker är intressant, viktigt eller kanske tråkigt.

Följ mig i sociala medier!

Tack för att du stannade till! Följ mig på sociala medier: Twitter, Facebook, Instagram kenthhagstrom och Fotomagiskt.

Kommentera! 🙂

Har du läst hela vägen hit så kan du stanna ett par sekunder till och fråga om det är något annat du vill veta om mig!? De är bara att fylla i formuläret och skicka iväg din fråga!

Kommentera också gärna mina andra inlägg, jag älskar när folk kommenterar! Dessutom så är det mycket möjligt att jag tittar in på din hemsida eller blogg om du gör det, hittar jag något intressant så skriver jag med stor sannolikhet en kommentar också!

Ha en bra kväll!
Tack och hej!

2 Kommentarer

  1. intressant läsning fina bilder 🙂

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: