Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Vem är Kenth?

Hej och välkommen till mitt eget digitala hörn här på internet. Mitt namn är Kenth Hagström och jag föddes den 27:e oktober 1976, så med lite enkel matematik så kan du räkna ut hur många år jag är. I skrivande stund söker jag arbete. Min CV finns att hitta här.

Vem är Kenth?

Ambitiös och envis är två ord jag ofta hör när andra beskriver mig. Själv väljer jag gärna andra ord. Jag är en ärlig och ödmjuk person som alltid försöker att vara en god vän till den som förtjänar det. Nära vänner är få, men hellre det än många ytligt bekanta. Är gift med Ida Hagström och vi har två barn som är födda 2004 och 2009.

Fotograf

Att fotografera är en stor passion och jag älskar att ha människor framför min systemkamera, men jag tar också många andra slags bilder. Vill du se mina foton så hittar du dem på Instagram. Jag har två konton, ett privat där mitt användarnamn är kenthhagstrom och ett för enbart porträttfoto. Det kontot heter fotomagiskt.se. Det finns också en sida på Facebook för fotograferandet, tyvärr är det inte så mycket aktivitet där just nu.

Kenth, ett självporträtt taget med blixt och fjärrutlösare.

Kenth, ett självporträtt taget med blixt och fjärrutlösare.

Webbutvecklare

Jag är också en relativt erfaren webbutvecklare som frilansat med WordPress till och från ett par år. Ett av de sista uppdragen jag gjorde var för en copywriter vid namn Eric Lindesvärd.

År 2017 så fullföljde jag en utbildning i Digital Marknadsföring, detta genom Google som i samarbete med ALMI företagspartner hade en kurs online.

Innehåll i bloggen

På denna sida så är det tänkt att jag ska skriva om lite olika saker, både positivt och negativt. Tycker du att jag ska skriva om något särkilt så får du gärna berätta det för mig. Kommentera hemskt gärna mina inlägg om du har några frågor eller funderingar om det jag faktiskt skriver!

Följ mig!

Tack för att du stannade till! Om du vill så kan du följa mig på en del andra ställen:

Twitter
Facebook
Instagram

Bästa hälsningar,
Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.