Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Foto, Resor, Skoj

Vildmarksleden i Gyllbergen

Vildmarksleden i Gyllbergen

Vildmarksleden i Gyllbergen

Vintern har varit lång och värmen från solens strålar har varit efterlängtade! Så nu äntligen kom jag ut i naturen med kameran. Jag och min bror Ulf tog oss ut på en kanske inte en helt lyckad utflykt. Men man lär av sina misstag. Till att börja med så var det extremt blött efter vildmarksleden, på vissa ställen mer än meterdjupa vattenpölar. Det var nog mer nya små sjöar än små pölar. Jag hade ju inte världens bästa skor på mig, så jag blev rätt snabbt blöt om fötterna.

Misstagen…

Först och främst så valde vi fel parkering, men vi tänkte att det inte är så långt att gå till nästa. Det är ju bara att följa leden. Det vi inte visste då var att det var mer vatten än vad det var led. Det resulterade ju i att vi blev tvingade att ta oss fram på sidan av leden. Det här blev också ett helt träningspass. Min fot med ett tidigare trasigt muskelfäste var definitivt inte överens om att det var en bra idé. Men det var ändå bra att veta hur långt man kan pressa sig innan foten (som ändå ska tränas) säger ifrån. Allt som allt blev det cirka 7,5km, halva sträckan mellantuff skogsterräng. Dessutom med dåliga skor… Skor måste det investeras i om jag ska gå längre sträckor framöver. Ulf tyckte att vi skulle haft mat med oss. Så här i efterhand så hade det nog varit en bra idé. Men det hela tog också mycket längre tid än beräknat eftersom det inte gick att gå på leden överallt.

Jag beslutade att vi skulle vända, vill inte pressa min fot för hårt. Inte så sugen på att göra om resan med sjukgymnastik i flera månader igen. Även om vi inte nådde målet (Dragberget) för trippen, så blev det ändå några bilder tagna på vägen (bilden på mig är det så klart Ulf som tagit då). Från vildmarksleden i Gyllbergen:

Det här med tid att fota…

Om du känner mig eller om du följer min blogg. Då känner du antagligen till att jag numera arbetar som växeltelefonist. Det gör ju att det här med fotografering kommer lite i andra hand. Med ett schema, som dessutom sällan stämmer överens med verkligheten (jobbar timmar i skrivande stund). Det blir svårt att planera. Eller i alla fall svårare än innan. Hur planerar du saker utanför arbetstid? Skriv gärna en kommentar nedan!

  1. Tid har man inte, man gör infall (nu passar det) så kör man

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: