Kenth Hagström

En knasig, kul och kreativ filur. Flexibel tusenkonstnär med många järn i elden!

Film, Foto

YouTube-kanalen Hobbyfotografen

geralt / Pixabay

Till slut så blev det en egen kanal på YouTube. Tankarna har funnits där ett tag, men nu blev det verklighet. Kanalen heter Hobbyfotografen. Som du kanske hör på kanalens namn så handlar det om foto, ett ämne som jag är väl bekant med sedan några år tillbaka.

Det finns redan några manus skrivna, så idéer är inte något som saknas. Det svåra är kanske att få tiden att räcka till. Men jag har hört att sömn är överskattat, så jag byggde hobbyfotografen.se också, där det kommer att komma artiklar om samma ämne. Ska så klart länka samman de båda medierna.

Nu är jag ju inget proffs på det här med video, men jag gör så gott jag kan. Det ska i alla fall bli fler avsnitt publicerade. Det blev ju ett nytt program att lära sig också, för videoredigeringens skull. Men Blackmagic Design Resolve verkar vara ganska så enkelt och rakt på sak att arbeta med, fast det finns mer avancerade funktioner i det också om det skulle behövas. Rekommenderas starkt om du tänkt börja med video-produktion! Lärde mig grunderna i programmet på någon enstaka timme.

Så det du ska göra nu är att gå in på min nya kanal, gilla det första video-klippet och sen prenumerera på kanalen! 😉

Kommentera

En knasig, kul och kreativ filur. Här hittar du min blogg och mycket annat.

%d bloggare gillar detta: