Om Kenth

Vad kul att du är nyfiken på mig och att du hittat hit till mitt hörn av internet. Här i min blogg hittar du texter om det som intresserar mig, bland annat om sparande och hur man undviker ekonomiska problem. Detta då jag en gång i tiden varit där själv och vill att andra ska kunna lära sig av mina misstag. Jag är absolut inte någon expert, men man får en hel del insikt och erfarenhet när man levt under existensminimum en lång period. Med inslag av inkasso och kronofogdeärenden exempelvis. Som tur är så har jag numera en mer ordnad och organiserad ekonomi och jag har stora ambitioner för min egen ekonomi framöver. Man måste ju få drömma!

För övrigt är jag en kreativ kille som är kamerakunnig och älskar att fotografera. Att vara ute i naturen (när det inte är isande kallt) är fantastiskt och det kommer kanske en och annan bild från mina äventyr här någon gång ibland. Vill du se mina bilder direkt så kan du gå till min Instagram-profil @aswedishphotograper. Fotar också en del porträtt och de hittar du på @fotomagiskt. Min privata Instagram hittar du på @kenthhagstrom.

För närvarande arbetar jag som telefonist (svarar oftast för tre regioners sjukhusväxlar), men jag har varit på många andra arbetsplatser med många andra arbetsuppgifter och göromål. Enormt flexibel och anpassningsbar med andra ord, vilket också har att göra med min ekonomiska bakgrund. Man måste kunna anpassa sig, annars är det kört direkt.

Kenth Hagström
Kenth Hagström